Почти с два милиарда лева повече ще бъде изпълнен планът на

...
Почти с два милиарда лева повече ще бъде изпълнен планът на
Коментари Харесай

НАП ще събере близо 2 млрд. лева повече приходи от планираните до края на 2021 г.

Почти с два милиарда лв. повече ще бъде изпълнен планът на приходната организация до края на годината, каза в Свищов Румен Спецов, изпълнителен шеф на Националната организация за приходите, представен от Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че се извършват преизчисления по отношение на инфлационните процеси, но проектът на приходната организация до края на годината ще бъде изпълнен, даже надвишаващ.

По думите му не престават дейностите по събираемостта на данъчните отговорности на огромните компании и по откриване на схемите за укриване на налози. Той посочи, че все още няма да уточни точни проценти и суми от събраните суми, след разкриването на схемите, само че акцентира, че се следи всяка една сфера от икономическия отрасъл безкомпромисно.

Изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите взе участие в Международна научно-практическа конференция " Дигиталната промяна в контрола и разбора - опасности и благоприятни условия ". Научният конгрес е проведен от катедра " Контрол и разбор на стопанската активност " при Стопанска академия " Димитър А. Ценов " във връзка на 30 години от основаването на компетентност " Стопански и финансов надзор " и 85-та годишнина на Свищовското висше учебно заведение.

Новите технологии, софтуерните решения са много значими за работата на Национална агенция за приходите освен във връзка с разкриването, само че и във връзка с обслужването, разяснява Спецов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР